Lukijat

Joulun kunniaksi!

Jouluisin terveisin: Kivapanda & Jermakovi; Panfu & Farmerama and Farmerama-forum Commynity - Helper!

Twitter

Tietoja minusta

Oma kuva
Pelailen kaikenlaisia pelejä

tiistai 4. toukokuuta 2010

Concierto de "The Smashing pancakes" (Panfu)

Siinä olisi Smashing Pankacesiltä yksi video.Jos halukkaita on tarpeeksi laitan vielä ne kaikki.Teen siis kyselyn johon minä kirjoitan haluatteko lisää Smashin Pankeciä.
Kyllä
Ei
En tiedä mikä se on

Jos tulee kyllä laitan jos tulee ei en laita ja jos tulee En tiedä mikä se on laitan ja laitan mukaan samaan blogitekstiin selityksen Smashing Pankeckistä.Huom minulla on vähän lukijoita niin voisitteko ystävällisesti painaa lue ja ette paina pidä yksityisenä koska haluaisin semmossia lukijoita että minäkin näkisin ketkä minun blogiani oikein lukevat.Muuten joko kävitte Panfun kaupungissa siellä on nimittäin remontti kysy siltä rakentajalta lisää...!Tässä kuva kaupungista.


Kerrataampa Panfun säännöt:
  1. Älä käytä rumaa kieltä.
  2. Älä anna kenellekään henkilötietojasi.
  3. Ole kiltti panda!
  4. Älä koskaan kiusaa tai kohtele muita pandoja huonosti.(Siis kohtele muita samalla tavalla kun haluaisit itseäsi kohdeltavan siis hyvin.)
Jos rikot sääntöjä yli kolme kertaa voit joutua hyllylle tai sinut poistetaan kokonaan Panfusta muista siis noudattaa sääntöjä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit täällä jättää panfun käyttäjälle kivallepandalle(minulle)viestin. Huom olkaa hyvät ÄLKÄÄ JÄTTÄKÖ ROSKAKOMMENTTEJA Tarkastan kommentit aina!!! Jos ilmenee roskaposti kommentteja, saatan ilmoittaa niistä blogger tiimille!

Jos tykkäät Panfusta Lue minut.

Käykää myös minun toisella sivulla se ei ole blogi vaan nettisivu minkä olen tehnyt ihan itse sen osoite on:https://sites.google.com/site/kivanpandanpanfusivueipeli/
Siellä on kaikenlaista Panfuun liittyvää joten kannattaa käydä.

Suosikki kirjani.

  • Viiru ja Pesonen
  • Sven Norqvistin tekemät kirjat esim hattu hukassa.
  • Roope Setä
  • Mimmi lehmä ja Varis
  • Karvinen
  • Aku Ankka
  • Aku Ankan taskukirja(t)