Lukijat

Joulun kunniaksi!

Jouluisin terveisin: Kivapanda & Jermakovi; Panfu & Farmerama and Farmerama-forum Commynity - Helper!

Twitter

Tietoja minusta

Oma kuva
Pelailen kaikenlaisia pelejä

tiistai 18. toukokuuta 2010

Vastauksia kysymyksiin

Vastauksia kysymyksiin(Kopioitu Panfublogista)
---------------------------------------------------------

Ei kysyvä tieltä eksy

May 18th, 2010

Morjens kaikki aktiiviset ja uteliaat Pandat!

Ei kysyvä tieltä eksy, sanotaan. ;) Nyt saatte vastauksia pohtimiinne asioihin!

1. Kysymyksiä Panfusta ja tapahtumista:

Milloin Jay-Pea tulee takaisin, ja missä hän on matkustellut?
Jay-Pea on jossain päin Malediiveilla, ja kirjoitti meille näin:

Jou jou Pandat!

Olipa kivaa käydä Panfussa, vaikka olinkin kipeänä… Teidän avullanne pystyn onneksi taas puhumaan kunnolla. :) Lupaan tulla kyllä joskus taas Panfuun teitä moikkaamaan, jos uskallan tulla tulivuoren lähelle. Kiitos, kun kerroitte, että se ei ole vaarallinen!

Kuulin, että kyselitte missä olen käynyt. Olen käynyt moooonissa maissa, muun muassa Islannissa, Australiassa, Kiinassa ja Amatsonin sademetsissä… kaikista noista paikoista olen saanut hyviä ideoita sateen- ja päivänvarjobisnekseeni. Voikaa hyvin, ja pitäkää Panfu pystyssä!

Ystävänne Jay-Pea

Mutta minulla on sisäpiirin tietoa, että pian yksi toinen tuttu matkalainen tulee taas Panfuun, ja hän tuo mukanaan erittäin hauskan uuden pelin, joka liittyy lemmikkeihinne… Koittakaa malttaa, kerromme pian lisää, kun kaikki selviää… ;)

Millon on seuraava kultapandapäivä?
Emme vielä tidä. Saamme yleensä tietää 2 päivää ennen kuin se järjestetään, ja laitamme heti siitä tiedon blogiin.

Milloin tulee lisää tehtäviä?
Tehtäviä tai tapahtumia tulee melkein joka viikko, niinkuin tuo Jay-Pean juttu, tai kun Benny Bunny oli täällä… Koittakaa malttaa odottaa. Taidatte olla nopeampia tekemään tehtäviä, kuin Panfun tekijät luomaan niitä! :D Ja muistakaa, että odotellessa voitte pelailla minipelejä. Oletteko jo kokeilleet Bolly Gameseja eläinkaupassa tai musapeli Sintepania viidakon luolassa?

2. Kysymyksiä blogeista:

Miten tehdään blogi?
Blogin tekemiseen annamme ohjeita postauksissa, jotka löydätte klikkaamalla tuolla oikealla olevaa kategoriaa “Omat blogit”.

Miten otetaan kuvia? Tarvitseeko olla oma blogi, jos haluaa ottaa kuvia?
Kuvia otetaan “ruutukaappauksina”. Pitää painaa nappia Print Screen tai Prt Sc ja sitten liittää kuvat vaikka Paint-ohjelmaan. Tarkat ohjeet ovat oikealla olevassa palstassa, kategoriassa “Omat blogit”. Teidän
ei tarvitse tietenkään aloittaa omaa blogia, jos ette halua/saa. Voitte ottaa kuvia omaksi iloksennekin. Mutta jos haluatte julkaista kuvat muiden nähtäväksi, kannattaa hankkia blogi, jos vahempanne antavat luvan.

Miten tehdään sydämiä ja hymiöitä?

  • Meillä ei ole hajuakaan, miten sydämiä tehdään. :???: :shock: Olisi tosi kiva, jos joku, joka tietää, voisi selittää sen kommenteissa! Sitten voisimme laittaa sen tänne.
  • Hymiöiden ohjeet ovat omassa postauksessaan täällä. Antamamme hymiöiden ohjeet on tarkoitettu tämän blogin kommentteihin. Emme tiedä toimivatko ne omissa blogeissanne, mutta kannattaa kokeilla!:)
  • Muistakaa, että hymiöiden sisällä ei saa olla välilyöntejä, muttaniiden ympärillä pitää olla välilyönnit, eli ne eivät saa olla kiinni muissa sanoissa. Kaksoispisteen saa, kun painaa Shift- ja piste-nappuloita yhtä aikaa.

Esim. näin hymiöt eivät toimi:

:lol (ei toimi, koska lopusta puuttuu kaksoispiste)
:lol : JA : D (eivät toimi, koska hymiöiden
sisällä on välilyönti)
:lol: :lol: (ei toimi, koska kaksi hymiötä ovat
kiinni toisissaan)

3. Teknisiä ongelmia:

Miksi tehtäväkirjani tai ystävälistani on mennyt sekaisin? Miksi listoista puuttuu tehtäviä tai ystäviä?
Tämä on valitettavasti ollut tekninen ongelma, jota yritetään korjata ahkerasti Panfun toimistolla. Sen pitäisi korjaantua näinä päivinä.
Jos teillä on tämän tyyppisiä ongelmia, kirjoittakaa niistä tukitiimille tuolla alareunan linkissä “Ota yhteyttä”.

Miten voi muuttaa salasanani?
Tällaisiin kysymyksiin saatte vastauksen kohdasta “Ohje” tai kirjoittamalla tukitiimille meiliä kohdasta “Ota yhteyttä”. Me Maxin kanssa ollaan vain reporttereita, ja meidän erikoisalaa ovat Panfun tehtävät ja hauskanpito! ;) Tukitiimi saa vastata vaikeisiin tietokonekysymyksiin… :mrgreen:

4. Kysymyksiä Maxille ja Ellalle:

Miten voitte olla tasolla 99?
Me Ellan kanssa ollaan Panfun reportterit, ja olimme myös ekat Pandat. Me päästiin heti 99 tasolle, koska meidän tehtävä on näyttää teille panfulaisille kaikkia temppuja ja pystyä testaamaan kaikkia Panfun ominaisuuksia. Tasoja tulee välillä lisää, joten voi olla, että joskus, kun te kaikki olette päässeet tasolle 40, niitä lisätään, ja ehkä lopulta muutkin voivat päästä tasolle 99 asti. :)

Milloin olette Panfussa?
Aina silloin tällöin, yleensä muutamana päivänä viikossa. Emme valitettavasti voi sanoa tarkalleen aikoja, koska me ollaan koulussa ja meillä on läksyjä ja muuta tekemistä, ihan kuin teilläkin.
Emme voi sopia etukäteen tapaamisia Panfuun, koska serverit menevät tukkoon, ja moni Panda on sitten pettynyt, kun ei pääse sinne. Kyllä me vielä tavataan jonain päivänä! ;)

Toivottavasti saitte tästä apua mieltänne askarruttaviin asioihin. Kiitos kaikista kommenteistanne, ehdotuksistanne, kysymyksistänne, terveisistänne ja kehuistanne! Mekin tykätään teistä toooosi paljon!!!


Saisi tapahtua jotain Panfussa niin voisin kirjoittaa tänne blogiin niistä.

Mutta tässä olisi silti kuva kummasta puumajasta kun minä kävin siellä se oli kultapandan puumaja mutta se oli tyhjä:




Pitääkö tässä olla aina jotain teknisiä ongelmia,
tERVEISIÄ KISULTA!
Tassuittain:kivapanda ja Kisu.
--------------------------------------------------------------
PS Ja tässä olisi Kuka Kukin on?
--------------------------------------
Musta=kivapanda
Ruskea=Kisu
Vaalean punainen=Paula
Sininen=HÄTÄ TAPAUKSIIN TAPAHTUVA VÄRI.
----------------------------------------------------------
Nyt tiedätte mikä väri osoittaa kutakin ihmistä tai siis ns salanimeä
PPS minun sivuillenitulee apua osio tällä viikolla.
julkaisen sen sunnuntaina käykää katsomassa.
virallinen tassu on:Tassuittain kivapanda, Kisu ja Paula

7 kommenttia:

  1. moi kivapanda!!!! tässä kommentoin minä, gary ja haluan sinun blogiisi apua tehtäväkirjan tehtäviin osuuden ja kerron sinulle itse keksimäni runon: KOULUSSA ON MUKAVAA, SIELLÄ VIIHTYY KUKAVAAN. KÄSITYÖTUNNILLA MINÄ VIRKKAAN, IKKUNASTA NÄÄN PAISTEEN KIRKKAAN. LIIKUNTATUNNILLA TAHDON OPPIA, OTTAMAAN PESÄPALLOSSA KOPPIA. HALUAN OPPIA ÄIDINKIELTÄ, JA ANTAA TOISILLE HYVÄÄ MIELTÄ. EIKÖ OLLUTKIN HYVÄ RUNO KIVAPANDA :smile: :lol: :cool: :oops:

    VastaaPoista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. ♥ hihi kivaa tehä sydämmii ♥

    t: ♥kissafani,hannahmontanaa ja koirafani12345♥

    VastaaPoista
  4. Moikka Kivapanda! Täällä Mangolia! Garyn kamu!♥♥♥♥♥♥ Nyt kerron meidän oikeasta koulusta: MEIDÄN OPE ON TOSI KIVA! JA ARVATKAA MITÄ? MEIDÄN LUOKAN YKSI LILLI (LILJA) SANO ETTÄ YKKÖSELLÄ TULEE PALJON LÄKSYJÄ!!!! SIIS????? JA NO, ONHAN MEILLÄKIN SATTUNU JOTAKIN IHAN KAMALAA! MINÄ, ELI MANGOLIA TIPAHDIN KOULUSSA SELLASELTA TASAPAINOILU PUULTA! JA VIELÄ PÄÄ-EDELLÄ! AU! SE SATTUI! MINUN PARAHITA KEVEREITA OVAT PANFUSSA, SEKÄ OIKEASSA ELÄMÄSSÄ : CHIY, MUPPE, ANNULI, JA EMILIJA. ELI 4 KAMUA! NO, EN KIRJOITA MUUTA! Tassuttain Mangolia!♥♥♥♥♥♥

    VastaaPoista
  5. moro kivapanda tääl gary mangolian ja hannahmontanan kaveri. kysym miksi sitä sun apua tehtäviin osuutta ole ilmestynyt
    ? kysyn vaan

    VastaaPoista

Voit täällä jättää panfun käyttäjälle kivallepandalle(minulle)viestin. Huom olkaa hyvät ÄLKÄÄ JÄTTÄKÖ ROSKAKOMMENTTEJA Tarkastan kommentit aina!!! Jos ilmenee roskaposti kommentteja, saatan ilmoittaa niistä blogger tiimille!

Jos tykkäät Panfusta Lue minut.

Käykää myös minun toisella sivulla se ei ole blogi vaan nettisivu minkä olen tehnyt ihan itse sen osoite on:https://sites.google.com/site/kivanpandanpanfusivueipeli/
Siellä on kaikenlaista Panfuun liittyvää joten kannattaa käydä.

Suosikki kirjani.

  • Viiru ja Pesonen
  • Sven Norqvistin tekemät kirjat esim hattu hukassa.
  • Roope Setä
  • Mimmi lehmä ja Varis
  • Karvinen
  • Aku Ankka
  • Aku Ankan taskukirja(t)