Lukijat

Joulun kunniaksi!

Jouluisin terveisin: Kivapanda & Jermakovi; Panfu & Farmerama and Farmerama-forum Commynity - Helper!

Twitter

Tietoja minusta

Oma kuva
Pelailen kaikenlaisia pelejä

torstai 6. toukokuuta 2010

Kuvia

Hei kivapanda on koulussa joten minä kirjoittelen tänne.
Ensiksi laitan kuvan jäätelökioskista(Kivapanda otti kuvat)
Hmm huomasitteko kuvan taso numeron se on neljäkymmentä.Kivapanda sanoi että panfussa on yhdeksänkymmentä tasoa mutta minä näin videon missä joku oli tasolla 125.Kummallista.
Kysely lopppuu muistaakseni 12.5.2010 joten vastailkaa haluatteko smashing pankacesia vai ette.Tiedättekö muuten mihkä kivapanda menee luokkaretkelle(oikeasti oikeassa elämässä)No se menee HopLopiin Niitten sivuilta ei saa kopioida kuvia mutta voittehan te käydä itsekin katsomassa painamalla tästä pääsette Lahden HopLopin kuva Garreliaan.Jos haluatte enenmmän kuvia painakaa tästä HopLopissa oli kivanpandan mielestä kivaa viimevuona.Seuraava kuva on kielistä kuinka moneksi kieleksi Panfua saa.


11 kieltä valittavanasi.Seuraava on eläin kaupasta.


Seuraavaksi tietoa.Jay-pea ei voi puhua jostain syystä omaa kieltään hänellä on o-kirjaimen liika toistoa esim eloloa otapa o-kirjaimet pois mikä siitä tulee.Aivan oikein Ella reportteri panda.Käykää katsomassa muuten panfun oma blogi siellä on Maxin omaa salaperäistä puhetta.Mutta kuullaan taas pian.Tassuttain kisukissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit täällä jättää panfun käyttäjälle kivallepandalle(minulle)viestin. Huom olkaa hyvät ÄLKÄÄ JÄTTÄKÖ ROSKAKOMMENTTEJA Tarkastan kommentit aina!!! Jos ilmenee roskaposti kommentteja, saatan ilmoittaa niistä blogger tiimille!

Jos tykkäät Panfusta Lue minut.

Käykää myös minun toisella sivulla se ei ole blogi vaan nettisivu minkä olen tehnyt ihan itse sen osoite on:https://sites.google.com/site/kivanpandanpanfusivueipeli/
Siellä on kaikenlaista Panfuun liittyvää joten kannattaa käydä.

Suosikki kirjani.

  • Viiru ja Pesonen
  • Sven Norqvistin tekemät kirjat esim hattu hukassa.
  • Roope Setä
  • Mimmi lehmä ja Varis
  • Karvinen
  • Aku Ankka
  • Aku Ankan taskukirja(t)