Lukijat

Joulun kunniaksi!

Jouluisin terveisin: Kivapanda & Jermakovi; Panfu & Farmerama and Farmerama-forum Commynity - Helper!

Twitter

Tietoja minusta

Oma kuva
Pelailen kaikenlaisia pelejä

perjantai 30. huhtikuuta 2010

Video

Smashing Pancakes on Panfun ja varmaan jonkin toisen sivuston rock tähti.Tässä yksi kuvista tehty laulu missä on myös musiikkia.
Laitan loput kun kerkiän.Huom:Video ei välttämättä toimi.
Tässä Ellan ja Maxin vastaamia vastauksia.

Miksi viime viikonlopun leffajuhlilla ei esitetty elokuvaa?
Salissa oleva valkokangas oli meille yllätys, eikä me oltu suunniteltu elokuvan näyttämistä. Oli Panfun sisustussuunnittelijoiden idea laittaa koristeeksi teemaan sopiva valkokangas ja penkit.
Emme koskaan luvanneet näyttää leffaa, joten oli tosi harmi huomata, että monet Pandat syyttivät minua ja Maxia valehtelemisesta ihan turhaan. :( En tiedä, mistä huhu edes lähti liikkeelle, kun jotkut Pandat sanoivat, että klo 18 piti alkaa elokuvanäytös. :???: Älkäähän uskoko muiden keksimiä huhuja! Tarkistakaa tiedot ensin täältä meidän blogista.

Voisiko chat olla auki pidempään?
Olemme ehdottaneet puolestanne Panfun tekijöille, että chattia pidettäisi auki illalla vielä klo 20 jälkeenkin. Toiveenne on kuultu! :) Nimittäin 5 päivän ajan Panfu testaa pidennettyjä chatin aukioloaikoja! Ja jos kaikki menee hyvin, ja monta Pandaa chattailee ahkerasti ilta-aikaan, voi olla, että jatkossa chat on aina auki pidempään!

***HUOM!***

Siispä perjantaista 30.4. tiistaihin 4.5. valvottu chattimme on auki jopa klo 22 asti. Muistakaa kysyä lupa vanhemmiltanne, niin voitte päästä pelailemaan ja chattailemaan illalla.

Miten tehdään hymiöitä?
Teemme teille hymiöpostauksen lähipäivinä. Mutta voitte jo testailla ihan perinteisiä kaksoispisteen ja sulkeiden yhdistelmiä, ne muuttuvat ruudulla sitten keltaisiksi hymynaamoiksi: :) :D :lol:

Toi chatin pidentäminen oli kiva juttu.Nyt on jotain ongelmia.Kirjoittelen taas koulun jälkeen klo 15:00 eli 3:00.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit täällä jättää panfun käyttäjälle kivallepandalle(minulle)viestin. Huom olkaa hyvät ÄLKÄÄ JÄTTÄKÖ ROSKAKOMMENTTEJA Tarkastan kommentit aina!!! Jos ilmenee roskaposti kommentteja, saatan ilmoittaa niistä blogger tiimille!

Jos tykkäät Panfusta Lue minut.

Käykää myös minun toisella sivulla se ei ole blogi vaan nettisivu minkä olen tehnyt ihan itse sen osoite on:https://sites.google.com/site/kivanpandanpanfusivueipeli/
Siellä on kaikenlaista Panfuun liittyvää joten kannattaa käydä.

Suosikki kirjani.

  • Viiru ja Pesonen
  • Sven Norqvistin tekemät kirjat esim hattu hukassa.
  • Roope Setä
  • Mimmi lehmä ja Varis
  • Karvinen
  • Aku Ankka
  • Aku Ankan taskukirja(t)