Lukijat

Joulun kunniaksi!

Jouluisin terveisin: Kivapanda & Jermakovi; Panfu & Farmerama and Farmerama-forum Commynity - Helper!

Twitter

Tietoja minusta

Oma kuva
Pelailen kaikenlaisia pelejä

perjantai 23. huhtikuuta 2010

Pelejä,leikkejä,kuvia,tiedote,ohje

Voit käydä pelaamassa multi player peliä urheilukentällä Panfussa. Kuva.

Siis jalkapalloa.
Voi myös käydä melkein yksityis rauhassa metsässä viilentymässä jos olet kuuma tai ärtynyt. Kuva.

Jos haluaisit kultapaketin(jos et tiedä mikä se on katso vastauksista.)viikoksi pelistä Be smarter käy kokeilemassa(huom Be smarteria korjataan käy yrittämässä pelata sitä saksan kielisessä Panfussa sinun täytyy rekisteröityä sinne.)Kuva.

Kuvan pitäisi olla niin iso että siitä voi lukea tekstin.panfu.fi on lasten hyvä virtuaali maailma.Panfun sivuilla jotkut kysyivät miksei aina voisi olla kultapanda vastaus alla.
Vastaus:(huom henkilö kunnan vastaus)Heippa Pandat! Meillä työskentelee paljon ihmisiä, joiden täytyy myös ansaita hieman rahaa. Koska Panfussa ei ole ollenkaan ärsyttävää mainostusta, maksamme Panfun kulut Kultapaketeilla saaduilla tuloilla. Pidämme hinnat kuitenkin mahdollisimman pieninä. Ja ihan ilmaiseksi saa pelata monia minipelejä ja tehdä kaikkia tehtäviä, joista voittaa kivoja palkintoja! Siinä oli todella hyvä vastaus jos joku kysyy tuota kysymystä lukekaa minun blogia sinne tulee useesti blogi päivityksiä.Tehkää myös oma blogi jos haluat sen Panfun sivuille sinun pitää mennä laittamaan ekana sinne kommentteihin blogisi url osoite siis www osoite ja sitten laitat blogiisi ensimmäiseksi blogi tekstiksi
Haluan linkin Panfun sivuille.

Ja sitten olet luonut blogin linkitettynä Panfuun.Blogisi silloin löydät Panfun blogin oikeasta reunasta kun rullaat vähän alaspäin.Tiesitkö että Pamfussa voi leikkiä piilosta se ei itse asiassa ole edes peli mutta sen voi leikkiä silti.ÄLÄkä unohda että perjantaina,lauantaina ja sunnuntaina Panfussa on linnan luhja salissa disko elokuva muistakatsoa se voi olla kiva mutta se on tietenkin makuasia joku tykkää toisesta ja joku toisesta.Panfussa tapahtuu.Muuten tiesittekö että minulla on jo pokopetsi mutta ei suomenkielisessä Panfussa eihän siellä ole edes Eloisea Minulla se onkin Saksan kielisessä Panfussa!Sinne täytyy erikseen rekisteröityä sinne ei siis käy samat käyttäjä tunnukset ja salasanat siis voit laittaa samat rekisteröityessäsi johonkin muuhunkieleen kun Suomeen.Yksi haittapuoli siinä kyllä on meinaan sitä kieltä ei vältämättä osaa.Mutta siihen tarkoitukseen on tarkoitettu google-kääntäjä se on kirjaimellinen käännös siis se käntää vaikka ne vaikka sen pitäisi olla tuo.Mutta kyllä sitä jotenkin ymmärtää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit täällä jättää panfun käyttäjälle kivallepandalle(minulle)viestin. Huom olkaa hyvät ÄLKÄÄ JÄTTÄKÖ ROSKAKOMMENTTEJA Tarkastan kommentit aina!!! Jos ilmenee roskaposti kommentteja, saatan ilmoittaa niistä blogger tiimille!

Jos tykkäät Panfusta Lue minut.

Käykää myös minun toisella sivulla se ei ole blogi vaan nettisivu minkä olen tehnyt ihan itse sen osoite on:https://sites.google.com/site/kivanpandanpanfusivueipeli/
Siellä on kaikenlaista Panfuun liittyvää joten kannattaa käydä.

Suosikki kirjani.

  • Viiru ja Pesonen
  • Sven Norqvistin tekemät kirjat esim hattu hukassa.
  • Roope Setä
  • Mimmi lehmä ja Varis
  • Karvinen
  • Aku Ankka
  • Aku Ankan taskukirja(t)