Lukijat

Joulun kunniaksi!

Jouluisin terveisin: Kivapanda & Jermakovi; Panfu & Farmerama and Farmerama-forum Commynity - Helper!

Twitter

Tietoja minusta

Oma kuva
Pelailen kaikenlaisia pelejä

perjantai 9. huhtikuuta 2010

Kuvia





Tossa on pelistä kuva.
Seuraava on viidakosta.
Seuraava on ohje blogin tekemiseen Maxsilta ja Ellallta.

Moi bloggari-Pandat!

On ollut TOSI kiva lukea teidän blogeja! Siellä on mahtavia tarinoita, kivoja kuvia, vitsejä, tehtäviä ja vaikka mitä ajanvietettä!

Ruutukaappaukset
Kyselitte, miten kuvia pelistä, eli “ruutukaappauksia” tehdään. Yleensä tietokoneen näppäimiställä on nappula, jossa lukee [Print Screen] tai [prt sc]. Se voi olla esimerkiksi [Insert]-nappulassa funktio-komentona. Sen kanssa yhtä aikaa pitää yleensä painaa [Alt] tai [fn]-näppäintä. Kokeilkaa kaikkia vaihtoehtoja, kysykää isoveljiltä, naapureilta ja kavereilta, tai katsokaa koneen käyttöohjeista tai Helpistä. Eiköhän joku noista toimi.

Julkaisu
Kun lähetätte meille bloginne osoitteita, me emme julkaise niitä kommenteissa, vaan sivun reunalla tuolla oikealla —>. Emme julkaise yhteystietoja emmekä nettiosoitteita blogissa aivan kuten chatissäkään. Suojelemme kaikkien yksityisyyttä, ja sitä, ettei kukaan laita sellaisia sivuja, joita emme halua julkaista. Katsomme siis kaikki blogit läpi, ja julkaisemme osoitteet tuossa oikeassa reunassa, kohdassa “Blogroll”. ->

Tarkka osoite
Siellä onkin jo monta hienoa blogia, kannattaa vilkaista! Ja lähettäkää lisää blogejenne osoitteita meille. Muistakaa kopioida osoite suoraan selaimen osoiteriviltä tuolta ylhäältä, ettei siihen tule virheitä. Pari osoitetta on tullut meille virheellisinä, niitä emme siis ole valitettavasti voineet julkaista. Jos blogisi ei ole vielä siellä, lähetä osoite meille uudestaan.

Ohjeet
Yksi blogi oli tyhjä, sitä emme julkaisseet. Muistakaa katsoa ohjeet täältä, julkaisemme vain blogit, jotka täyttävät antamamme säännöt.

Hauskaa bloggailua!

Tassuittain
Max ja Ella
------------
Ja taas kuva Ellasta ja Maxsista.
Se taitaa olla ensimmäinen.

1 kommentti:

  1. tota olikohan kopsattu panfun blogista toi kun lopussa luki taasssuttain max ja ella

    VastaaPoista

Voit täällä jättää panfun käyttäjälle kivallepandalle(minulle)viestin. Huom olkaa hyvät ÄLKÄÄ JÄTTÄKÖ ROSKAKOMMENTTEJA Tarkastan kommentit aina!!! Jos ilmenee roskaposti kommentteja, saatan ilmoittaa niistä blogger tiimille!

Jos tykkäät Panfusta Lue minut.

Käykää myös minun toisella sivulla se ei ole blogi vaan nettisivu minkä olen tehnyt ihan itse sen osoite on:https://sites.google.com/site/kivanpandanpanfusivueipeli/
Siellä on kaikenlaista Panfuun liittyvää joten kannattaa käydä.

Suosikki kirjani.

  • Viiru ja Pesonen
  • Sven Norqvistin tekemät kirjat esim hattu hukassa.
  • Roope Setä
  • Mimmi lehmä ja Varis
  • Karvinen
  • Aku Ankka
  • Aku Ankan taskukirja(t)